top of page
legjobb lőtér Budapest, legjobb Budapesti lőtér, Budapest nappali tevékenység, Budapesti lőtér, Budapesti lőtér, Lövészet Budapesten, Lövészet Budapesten, Budapesti lövészeti élmény, Budapesti nyitott lőtér, Budapesti lötér, Budapesti legénybúcsús lövészet, lőtér Budapest, lőtér Budapest, Budapesti lőtér, lövészet Budapesten, lövészet Budapesten, lőtér Budapesten, Magyarországi lőtér, éles lövészet Budapest, fegyver lövészet Budapest, lövészet Budapest , AK47 lövészet Budapest, Lövészklub, Budapesti lövészklub, lövészet Budapesten, lövészet Budapesten, lőtér Budapest, lőtér Magyarország, Budapesti lőtér, Budapesti lőterek, Legénybúcsú program Budapest, Csapatépítő Budapest

Tartsd a következő céges bulid nálunk, a Churchill Shooting Budapest-ben!

Legyünk őszinték, napjainkban sok cég küzd a kérdéssel, ha céges rendezvények szervezésére kerül a sor és hiába akarunk valami igazán kreatív újdonsággal kedveskedni a kollégáknak, sokszor mégis ugyan az a végeredmény: egy céges vacsora, utána esetleg egy óra bowling valahol.
 
A csapatépítés ezáltal erőltetetté, kellemetlenné és unalmassá válhat csapatod számára, hát miért ne dobjuk fel kicsit a dolgokat? Tartsd a következő céges bulid egy olyan helyen, ami más, ami egyedi, ami izgalmas! Tartsd a következő céges bulid nálunk, a Churchill Shooting Budapest-ben!
 
Nincs annál izgalmasabb és maradandóbb élmény, mint elsütni egy fegyvert, de ha esetleg még mindig hezitálnál, itt van pár érv, amiért nálunk kéne töltenetek a következő csapatépítőt:

Csapatszellem

Páratlan az az érzés, amit a mi pályáinkon megtapasztalhattok és olyan egyszeri élmény, amely biztosan erősíti a csapatszellemet cégetekben! Az emberek többsége soha életében nem lőtt valódi fegyverrel, nincs is annál szorosabb kötelék, mint együtt kipróbálni ilyesmit.

Felejthetetlen élmény

Nálunk megtanulhatjátok a fegyverek kezelését, a célba lövést és még csapatfeladatokat is kaptok, ezzel erősitve bennetek az összetartást, mindeközben megváltoztatjuk a fegyvertartásról alkotott általános nézeteteket is. A Churchill Shooting Budapest örömmel bocsájtja szolgálatba 4 pályás lőterét privát eseményekre, legyen szó céges karácsonyi partyról vagy bármilyen más eseményről.  

KiemelkedÖ ügyfélszolgálat

Oktatóink egytől-egyig különleges alakulatok volt tagjai és tökéletesen beszélnek mind angolul, mind magyarul, így nem kell félned, jó kezekben vagytok! (Na ne aggódj, nem ijesztő alakokról van szó, sőt mindnyájan kifejezetten kedvesek!) Ők, a nálunk eltöltött idő alatt kezdő, gyakorlottabb és profi fegyverforgatók segítségére egyaránt szolgálatban állnak, így mindenki kellő figyelemben részesül. A célunk, hogy mindenki új perspektívába helyezhesse a lövészetet, mindezt természetesen a lehető legbiztonságosabb körülmények között.

Biztonság

Nálunk a biztonság rendkívül fontos szempont, így biztos lehetsz abban, hogy minden szükséges engedélyünk és biztonsági felszerelésünk megvan a szabályos működéshez és képzett oktatóink minden privát eseményen rendelkezésre állnak a csoportok számára.

Hangulat

Mindössze a nyitottságotokra van szükségünk, a többit bízzátok ránk! A fegyverekről, lőszerekről és minden más felszerelésről mi gondoskodunk, nektek csak annyi a dolgotok, hogy elgyertek! Négy pályánk van, melyeken pályánként egyszerre két ember tartózkodhat, így akár célbalövő versenyt is tarthattok. Azon gyakorlottabb fegyverhasználóknak is tartogatunk egy-két kihívást, akik bonyolultabb feladatokra vágynak. Célunk, hogy az este végére mindenkinek mosolyt csaljunk az arcára.

És tessék, a következő céges bulid már a zsebedben is van! Csak vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk időpontot találni. Legyen szó egy csapatépítőről, karácsonyi partyról, vagy akár jótékonysági estről, mi abban leszünk segítségedre, hogy mindenki számára emlékezetes estét töltsetek el itt, a Churchill Shooting Budapest-ben!

bottom of page