top of page

Visszatér

Ha nem elégedett a vásárlással, kérem  lépjen kapcsolatba velünk  Az info@churchillshooting.hu e-mail címen kérhet 10 munkanapon belül  vásárlásáról. Érvényes esete esetén az eredeti fizetési mód alapján bolti hitelt, vagy 25%-os készletfeltöltési díjjal csökkentett visszatérítést kínálhatunk. Ha fizikai cikk Minden terméket az eredeti csomagolásba kell csomagolni, és a vásárlástól számított 10 munkanapon belül vissza kell küldeni, beleértve a termékhez mellékelt tartozékokat, kézikönyveket, dokumentációt és regisztrációt is. Minden felbontott vagy az eredeti csomagolásból eltávolított zárt termék után 15%-os nyitott doboz díjat számítanak fel a 25%-os újratelepítési díjon felül (összesen 40%).

Felhívjuk figyelmét, hogy a Churchill Lövész Kft-nél általunk kínált alábbi termékek visszaküldését nem biztosítjuk:
  1. Tapasztalati vagy fényképezési csomagok. A vevő kényszerítését követően ezek a termékek a vásárlás természetéből adódóan NEM téríthetők vissza. Tisztázzuk, ha egy csomagot felhasznált és kitöltött, már nem jogosult ezen csomagelem árának visszatérítésére.
  2. „Ahogy vannak” vagy „használt” árusított termékek, vagy amelyeket átvételt követően telepítettek vagy használtak.
  3. Lőfegyverek vagy felszerelések, miután átadták a vevőnek.
  4. A tagság nem térítendő vissza, és a megújítás előtt 10 munkanappal törölni KELL.

MEGJEGYZÉS: Javasoljuk, hogy olyan fuvarozót használjon, amely minden visszaküldéshez szállítmánykövetést kínál, és vagy biztosítsa csomagját a biztonságos visszaküldéshez, vagy nyilatkozzon a küldemény teljes értékéről, hogy megvédje magát, ha a küldemény elveszik vagy megsérül a szállítás során. Ha úgy dönt, hogy nem olyan fuvarozót használ, amely nyomon követést és biztosítást kínál, vagy kijelenti a termék teljes értékét, Ön felel a termék szállítás közbeni elvesztéséért vagy sérüléséért.

A vevő felelős a szállítási díjakért mindkét irányban, valamint a visszautasított küldemények szállítási díjaiért.

Szállítási szabályzat

Fizikai termékek tekintetében NEM kínálunk szállítási szolgáltatást. Minden fizikai terméket személyesen KELL átvenni.

VISSZATÉRÍTÉS / TÖRLÉS

Ahhoz, hogy jogosult legyen a 100%-os visszatérítésre, fel KELL lépnie velünk az info@churchillshooting e-mail címen 72 órával a találkozója előtt. Előfordulhat, hogy ezt a szabályt elfogadják, de eseti alapon.

 

A visszatérítés kizárólag a vevő fizetési módjával történik, kivéve, ha készpénzes fizetés érkezett a helyszínen, ebben az esetben a Churchill Lövész Kft más online fizetési mód megadását kéri, vegye figyelembe: a számlát ugyanazon a jogi néven vagy személyen KELL vezetni, mint a vevő.

Weboldal Jogi nyilatkozat

Az ezen a webhelyen fel nem sorolt egyéb eladásra kínált termékek közé tartoznak a már nem gyártott alkatrészek vagy a már nem gyártott lőfegyverek alkatrészei. Kérjük, forduljon hozzánk, ha kérdése van a már nem gyártott lőfegyverek alkatrészeivel kapcsolatban, érdemes megjegyezni, hogy egyes fegyverek megsérülhetnek, és nem állnak rendelkezésre a látogatás napján. Ebben az esetben mindent megteszünk annak érdekében, hogy a csomagban lévő fegyvert FRISSÍTSÜK, így a vevőnek mindig hasonló vagy magasabb fegyverhasználata lesz.

A weboldalon található összes elem előzetes értesítés nélkül megváltozhat. Ez magában foglalja a tételek elérhetőségét, az egyedi cikkeket és az árakat.

Használt lőfegyverek

Az eladó minden leírást megad a használt cikkekhez. A használt cikkekre vonatkozó összes leírás őszinte, és az eladásra kínált tényleges tételeken alapul. Az ilyen módon értékesített tételek ilyenként lesznek megjelölve. A használt cikkek értékesítése végleges. A fényképeket amint rendelkezésre állnak. Minden géppuska használtnak minősül, hacsak nincs másképp jelezve.

Vevőszolgálat

Ha a megrendelésével vagy a fizetési folyamattal kapcsolatban bármilyen probléma merül fel, vagy kérdése van a rendelés állapotával kapcsolatban, egyszerűen forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az info@churchillshooting.hu e-mail címen.

Megrendelés teljesítése

Az élmények és a forgatás tekintetében csomagolt Minden megrendelés az Ön időpontjában teljesítettnek minősül.

Online ár és leírás hibák

Online készletünk naponta változik. Esetenként előfordulhat, hogy egy tétel tévedésből jelenik meg az oldalon, vagy a cikk leírása nyomdahibát tartalmazhat. Nem garantáljuk, hogy az oldalunkon található címek, leírások, képek vagy árak hibamentesek. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy visszautasítsunk minden rendelést, ideértve, de nem kizárólagosan, a leírásban vagy az árban hibás tételekre vonatkozó megrendeléseket. Megrendelés törlése esetén a vásárló hitelkártyáját nem terheljük meg, illetve a pénzt visszatérítjük.

Ha egy cikk leírása hibát tartalmaz, például helytelen fényképet, árat, tartozékot vagy leírást, és egy vásárló leadja a megrendelést, minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy kapcsolatba léphessünk az ügyféllel, és orvosoljuk a problémát a visszatérítéssel vagy a vásárlás frissítésével.

ELÉRHETŐSÉG

A Szolgáltatási feltételekkel kapcsolatos kérdéseit a következő címre kell küldenie:  info@churchillshooting.hu

legjobb lőtér Budapest, legjobb Budapesti lőtér, Budapest nappali tevékenység, Budapesti lőtér, Budapesti lőtér, Lövészet Budapesten, Lövészet Budapesten, Budapesti lövészeti élmény, Budapesti nyitott lőtér, Budapesti lötér, Budapesti legénybúcsús lövészet, lőtér Budapest, lőtér Budapest, Budapesti lőtér, lövészet Budapesten, lövészet Budapesten, lőtér Budapesten, Magyarországi lőtér, éles lövészet Budapest, fegyver lövészet Budapest, lövészet Budapest , AK47 lövészet Budapest, Lövészklub, Budapesti lövészklub, lövészet Budapesten, lövészet Budapesten, lőtér Budapest, lőtér Magyarország, Budapesti lőtér, Budapesti lőterek, Legénybúcsú program Budapest, Csapatépítő Budapest
bottom of page